Eroarea lui Danilet

Dupa o ascensiune fulminanta, din postura unui judecator de tribunal incapabil sa judece alte cauze decat cele penale, ajungand misterios consilier al ministresei Macovei,  Danilet devine paratraznetul nemultumirilor fata de justitie.

Desi este o persoana destul de vocala si cu multe iesiri in spatiul public, nu mi-am imaginat ca DAnilet va face o astfel de gafa, aceea de a apara pro bono procurorii.

Ce nu sesizeaza inca reprezentantul judecatorilor de la judecatorii este faptul ca nu conteaza daca are sau nu dreptate, ci tonul sententios, fara putinta de replica.

TRansforma simple opinii de pe blogul sau in texte de lege, dar mai ales foloseste titluri desprinse din defuncta revista a militiei, Pentru patrie.

De la intrebarea vadit retorica „Poate parlamentul sa audieze un magistrat?”, ultimele sale postari sunt cu un pronuntat iz penal: cine ataca procurorii risca inchisoarea; martorul care minte organele judiciare risca inchisoarea; magistratii care incalca legea risca inchisoarea si/sau eliberarea din functie.

Desi se prezinta ca fiind o persoana cu abilitati de comunicare/mediere, Danilet pare ca este in razboi cu toata lumea.

Dupa felul cum este luat in raspar in comentariile de pe blogul dansului, iar aceasta fireste e numai varful aisbergului, se pare ca nervii nu-l vor mai tine mult.

De vazut si iesirile sale in sedintele CSM (atat cat se poate vedea in inregistrarile video de pe site-ul CSM).

Intrebarea este: cum se va mai exprima aceasta epuizare psihica? va reusi DAnilet sa se controleze ori va trebui sa faca o pauza existentiala/profesionala?

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s